2013. január 20., vasárnap

alverde filozófia



Hatékony ápolás a természettel összhangban




Az alverde termékek nem tartalmaznak: szintetikus tartósítószert, illatanyagot, színezéket, állati eredetű*, és ásványi olaj alapú összetevőket.
*Kivéve kárminok, méhviasz, selyemprotein és gyöngy kivonat.
A felhasznált összetevők kiválasztásánál előnyben részesítjük az ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagokat.
A natúrkozmetikumok előállítása gondosan válogatott alapanyagokból történik. Ezzel óvjuk a környezetet és természeti erőforrásokat.
Ajánljuk azon vásárlóknak is, akik  allergiásak a szintetikus tartósítószerekre!
Az Alverde termékek megfelelnek az ellenőrzött, természetes kozmetikumok Német Ipari és Kereskedelmi Cégek Szövetsége (BDIH) által kidolgozott irányelveinek.
2010 őszétől az alverde kozmetikumokon a BDIH tanúsítványt felváltja a NaTrue embléma. A NaTrue logó megszerzéséhez a termékeknek sokkal szigorúbb követelményrendszernek kell megfelelniük, mint a BDIH tanúsítvány esetében.
2009. november 6-án az alverde márka kitüntetést kapott, amelyet a "Német Környezettudatos Díj" zsűrije, Angela Merkel német kancellár védnöksége alatt adományozott oda. A "Német Környezettudatos Díj" kitüntetést az alverde márka 2010-ben is elnyerte.
Az alverde-t Németország három legkörnyezettudatosabb márkája közé választották be a gazdasági eredmények, a példamutató társadalmi felelősség és a környezetvédelem területén elért eredmények alapján.


Én nagyon sok terméket kipróbáltam már az alverde termékekből és eddig igazán megvoltam velük elégedve.:)
Ha van kedvetek akkor látogassatok el ti is a dm-be és próbáljátok ki nyugodtan.
Főleg azoknak tudom ajánlani akik érzékenyebb bőrűek vagy a szemük folyton begyullad a festéstől.

6 megjegyzés:

  1. Én eddig egy iszapos arclemosót, egy napraforgós arckrémet és egy pirosítót vásároltam ebből a márkából. Az első kettőt a természetellenes illatuk miatt nem kedveltem (plusz a krém nagyon zsíros volt). A pirosítóval viszont maximálisan elégedett vagyok :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Ezeknél a termékeknél igen nagyon érződik a természetes összetevők illata és sajnos a parfümözött túl illatosított krémekhez vagyunk szokva.Lehet,hogy nem jó krémet választottál,mert ha nem annyira száraz a bőröd akkor nem tudja beszívni a krémet ezért érezted nagyon zsírosnak.
      Én pl. a kétkomponensű szemfesték lemosót imádom,minden sminket leszed és nem bántja a szememet se.
      Azt tudtad,hogy a smink termékekben olyan anyagok is vannak amik gyógyító hatásúak is?

      Törlés
    2. nem tudtam, de köszi az infót :) már régóta szemezgetek a sminktermékekkel, de eddig csak a pirosítóig jutottam :)

      Törlés
    3. Hamarosan írok bővebb tájékoztatót az új megjelenő alverde black&red sminktermékekhez.:)

      Törlés
  2. Én még csak 1-2 terméküket próbáltam ki, de azokkal mind nagyon pozitív a csalódás, így biztos vagyok benne, hogy lesz még, amit be szerzek alverde terméket! :)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Én pont egy szemceruzát vettem nemrég és nagyon j mert ettől nem vörösödik be a szemem nap végére,mint a többitől.:)

      Törlés